Mi az EIS, és miben segít nekünk?

Az EIS (Electro Interstitial Scan) egy orvos-diagnosztikai készülék, mely kiegészítő módszere a klinikai vizsgálatoknak, és beavatkozás nélkül, fájdalommentesen elemez 70 klinikai paramétert a szervezetben.  Az EIS rendszer túlmutat a hagyományos eszközökön, mivel nem csupán a szervezet egészére, de az egyes szervek aktuális működésére is kitér.

A program az interstitiumban mért vezetőképesség elvén működik, miszerint minden szerv optimális működéséhez tartozik egy mérhető vezetőképesség, amely minden esetben egy arra jellemző formában jelenik meg. Ezeknek az értékeknek az eltéréseiből tudunk következtetni koleszterin, vércukor, illetve hormoneltérésekre is, számos más egészségügyi probléma mellett. Látványos háromdimenziós ábrákon keresztül figyelhető meg a szervezetben kialakult működési zavarok helye, mértéke, emellett a molekula-szintű eltéréseket is szemléletesen mutatja számunkra a program.

A rendszer memóriája tartalmazza az összes szerv és szervrendszer optimális értékét, valamint több ezer ismert betegségben szenvedő ember adatai alapján tapasztalt értékek, elváltozások paramétereit. Ezek alapján, az orvosi döntéshozó- és kockázatelemző program, hasonlóság alapján mutatja ki az esetleges betegségek kockázatának százalékos arányát. A kockázatelemzés eredménye más műszereken ki nem mutatható értékű betegségek jelét adja meg, amely után a vizsgálatot végző orvos kiértékelésével megkezdődhet a gyógyulási, gyógyítási folyamat.

A vizsgálat a következő problémák okát hivatott feltárni:

·         emésztési zavarok, hasfájás

·         fogyásképtelenség

·         elsavasodott vagy lúgos szervezet

·         szív- és érrendszer állapota

·         daganatos betegségre való hajlam

·         hormonrendszer állapota

·         káros szabadgyökök aránya

Érdemes ellátogatni EIS vizsgálatra, ha régóta megoldatlan panaszok gyötrik, stresszes életet él, túlsúllyal küzd és nem tud lefogyni, valamint ha könnyen megbetegszik. A bemutatott vizsgálati forma szeptembertől a Mom Szent Magdolna Magánkórházban is elérhető. Jelentkezzen be hozzánk a következő linkre kattintva: http://www.mom-medical.com/kapcsolat/