Bemutatkozik a MOM Szent Magdolna Magánkórház


A MOM Szent Magdolna Magánkórház Buda zöldövezeti részén, a MOM Park Bevásárlóközpont II. emeletén található. Buda egyik legnagyobb és legtöbb szakmai ágazatával rendelkező magánklinikájaként személyre szabott és a legjobb egészségügyi ellátást biztosítja Önnek és Családjának. Célunk, hogy magánkórházként számos betegségére budai környezetben nyújtsunk megfelelő és végleges orvoslást.  

Az Ön magas színvonalú ellátása érdekében kórházunk komoly múltra visszatekintő, magasan képzett orvosokat válogatott össze, hogy széleskörű tapasztalataikkal és szakmai tudásukkal valódi változást hozzanak létre az Ön egészségében és közérzetében. Ennek köszönhetően az orvoscsoportunk számos területen tud megbízható tanácsot adni, megfelelő diagnózist felállítani és kezelést biztosítani Önnek, az egyéni igényeinek megfelelően. Az egynapos fekvőbeteg részlegünk lehetőséget kínál arra, hogy az Önt kezelő orvos specialista elvégezze a szükséges műtéti beavatkozásokat. Magánkórházunk csapata biztosítja Önt afelől, hogy a modern eszköz- és műszerpark segítségével a ma elérhető legmodernebb műtéti technikákban részesüljön. Kórházunk elegáns kórtermeiben szakképzett, empatikus ápolóink gondoskodnak a műtét utáni ápolásáról. Az orvosaink többsége nem csak magyar, hanem angol vagy német, valamint orosz nyelven is beszélnek.

Célunk az, hogy Ön a MOM Szent Magdolna Magánkórházban kényelmesen és jól érezze magát. A munkatársaink empátiával és széleskörű szolgáltatásokkal várják Önt, hogy a lehető leggyorsabban visszaszerezze egészségét és jó közérzetét, vagy preventív módon megelőzzük a betegségeinek kialakulását!

 

További információkért lépjen velünk kapcsolatba telefonon, vagy e-mailben!