fül-orr-gégész, audiológus és foglalkozás-egészségügyi szakorvos

 

A MOM Szent Magdolna Kórház fül-orr-gégészeti és audiológiai ambulanciájának szakorvosa vagyok. Közel 20 éves kórházi és magánegészségügyi tapasztalatom során gyermek és felnőtt páciensek ambuláns és műtéti beavatkozásait végeztem. Elkötelezett vagyok az emberi érzékszervek védelmét illetően, így az audiológia keretein belül a páciensék hallászavarainak és ezzel kapcsolatos problémáinak kezelését kiemelt figyelemmel kezelem. Szédüléses és fülzúgásos problémák audiológiai kivizsgálásában is részt veszek, amelynek keretében hallókészülékek orvosi ajánlásait, illetve egyéb szűrővizsgálatokat és hallásvédelemmel kapcsolatos prevenciós tevékenységet végzek.

Kiemelt szakterületem a pácienseknél felmerülő akut és krónikus megbetegedések kezelése kapcsán a rádiófrekvenciás beavatkozás alkalmazása, amellyel gyors és hatékony megoldást érünk el a pácienseknél felmerülő problémák kezelésében.

Fontos számomra a prevenció, így az allergia és az alvást nehezítő horkolás megfelelő kivizsgálásával is eredményeket érjünk el a pácienseknél.

Rendszeresen részt veszek hazánkban és külföldön tartott szakmai képzéseken.

Orvosi kamarai tagságom mellett tagja vagyok a magyar és amerikai Fül-, Orr-, Gége és Fej-nyaksebész Orvosok Egyesületének.

Translate