Ortopéd sebész, baleseti sebész szakorvos, lábsebész specialista, a GFFC (Német Lábsebészeti Társaság) certifikált tagja és referense

Ortopéd sebészként az utolsó tíz évemben a boka és a láb betegségei felé fordult a figyelmem. Németországban 2010-2015 között, a Rüdesheim am Rhein városában található lábsebészeti centrumban dolgoztam a részleg főorvosaként. Fő feladatom – a “hagyományos” boka-lábbetegségek ellátása mellett – a korábban sikertelen eredménnyel operált, Németország minden részéről érkezett betegek műtéti ellátása, revíziója volt.

Ez idő alatt a mintegy 7200 ambuláns beteg megvizsgálásával, a kezelési tervük felállításával, több mint 1500 műtét elvégzésével jelentős tapasztalatokat szereztem a boka és a láb elváltozásainak szinte minden területén.

Immáron öt éve a hazai lábsebészet modernizálásával foglalkozom, előadásokat tartok, tanfolyamokat szervezek. A betegellátásban a láb elváltozások minden formáját kezelem. Az elmúlt három évben, a megnövekedett igényeknek megfelelően, magánegészségügyi intézetekben is végzek műtéteket.

Translate