HU-1123 Budapest, Alkotás utca 53. MOM park II. emelet   

Dr. Mester Gábor

Dr. Mester Gábor

Sebész szakorvos | Rendelési idő: keddenként 17:00-20:00

,

 

Orvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetemen szereztem summa cum laude minősítéssel. A sebészeti szakképzést  – jelenlegi munkahelyemen –  az Uzsoki utcai Kórház Sebészeti – Onkosebészeti osztályán töltöttem, majd kiválóan megfelelt eredménnyel szakvizsgáztam. Nemzetközi tapasztalatokat gyűjtöttem tanulmányutak során  Münchenben, Heidelbergben, Bécsben és Kínában.  A Magyar Sebészeti Társaság Fiatal Sebészek Szekciójának vezetőségi tagjaként kongresszusok és továbbképzések szervezésében is részt veszek.

Kiemelt érdeklődési területem az onkológiai sebészet, illetve a laparoszkópos (minimál invazív) sebészet, mellyel a betegeknek gyorsabb felépülést, kevesebb fájdalmat és sokkal kedvezőbb esztétikai eredményt tudunk biztosítani.

A klasszikus sebészeti beavatkozások mellett rutinszerűen alkalmazom a laparoszkópos technikát a hasi sebészet számos területén jó- és rosszindulatú betegségekben egyaránt (epehólyag-, sérv-, vastagbél-sebészetben ill. a tápcsatorna egyéb területein), továbbá foglalkozom hasnyálmirigy-betegségekkel és emlősebészettel is