Szent Magdolna Magánkórház

A Szent Magdolna Magánkórház Buda zöldövezeti részén, a MOM Park Bevásárlóközpont II. emeletén található. Buda egyik legnagyobb alapterületű és legtöbb orvosi szakterülettel rendelkező magánkórházaként személyre szabott és a legjobb egészségügyi ellátást biztosítja Önnek és Családjának.

Az Ön magas színvonalú ellátása érdekében magánkórházunk komoly múltra visszatekintő, magasan képzett orvosokat válogatott össze, hogy széleskörű tapasztalataikkal és szakmai tudásukkal valódi javulást hozzanak létre az Ön egészségében és közérzetében. Ennek köszönhetően az orvoscsoportunk számos területen tud megbízható tanácsot adni, megfelelő diagnózist felállítani és kezelést biztosítani Önnek, az egyéni igényeinek megfelelően. A fekvőbeteg részlegünk lehetőséget kínál arra, hogy az Önt kezelő orvos specialista elvégezze a szükséges műtéti beavatkozásokat. Magánkórházunk csapata biztosítja Önt afelől, hogy a modern eszköz- és műszerpark segítségével a ma elérhető legmodernebb műtéti technikákban részesüljön. Kórházunk elegáns kórtermeiben szakképzett, empatikus ápolóink gondoskodnak a műtét utáni ápolásáról. Az orvosaink többsége nem csak magyar, hanem angol vagy német, valamint orosz nyelven is beszélnek.

Küldetésünk, hogy Ön a Szent Magdolna Magánkórházban kényelmesen és jól érezze magát. A munkatársaink empátiával és széleskörű szolgáltatásokkal várják Önt, hogy a lehető leggyorsabban visszaszerezze egészségét és jó közérzetét, vagy preventív módon megelőzzük a betegségeinek kialakulását!

 

Szakszerű XXI. századi prevenció és gyógyítás.

Magánkórház, amely egyedülállóan széles profilt biztosít Önöknek! Szakszerű XXI. századi prevenció és gyógyítás. Komplexitás: szakrendelések, menedzserszűrések, diagnosztika, kezelések, műtétek egy helyen. Előjegyzés alapján, várakozás nélkül, megkülönböztetett figyelem, személyre szabott terápia.

 • 1. Analizálás

  Jól felszerelt laboratóriummal, és képzett szakorvosainkkal gyorsan és pontosan tudjuk felmérni egészségi állapotát.

 • 2. Diagnózis

  A kapott adatok, értékek alapján személyre szabottan felállítjuk a diagnózist.

 • 3. Kezelés

  Budai hegyekre tekintő panorámás, jól felszerelt szobákkal állunk rendelkezésére.

 • 4. Felépülés követése, kontroll

  Számunkra fontos, hogy Ön mindig elégedett legyen a végeredménnyel.

Translate