HU-1123 Budapest, Alkotás utca 53. MOM park II. emelet   

ULTHERAPY® KEZELÉS

Ez az eredeti! Az Egyesült Államokban méltán népszerű Ultherapy® kezelés a mikrofókuszált ultrahang erejét használva, természetes folyamatok felgyorsításával képes a bőr feszesítésére. A gépi kezelés fokozza a bőrben található kollagén újratermelődését, ez által feszesebbé és fiatalosabbá téve a bőrt. A kezelés nagy előnye, hogy a szépségért ebben az esetben nem kell megszenvedni, hiszen:
  • nincs elviselhetetlen fájdalom
  • nincs műtéti kockázat
  • nincs vágás, így nem keletkezik heg sem
  • nem kell gyógyulási idővel számolni
  • rövid időn belül látványos és hosszan tartó eredményt ad
  • naturális módon feszesíti és ragyogóvá teszi a bőrt

Az Ultherapy® kezelés menete

Az Ultherapy® folyamata során egy speciálisan a bőrfelszínre kiképzett kezelőfejet helyeznek a kívánt területre, amin keresztül az energia ultrahang formájában lejut a bőr megfelelő mélységébe, külsérelmi nyom nélkül. A képalkotás segítségével, egy monitoron keresztül sebészi pontossággal, biztonságosan érik el a szükséges pontokat. A magas hő a mélyebb szövetekben található kollagén rostokat veszi célba, aminek hatására az ott található fehérje kicsapódik, összezsugorodik. Az apró sérülések stimulálják a gyógyulási folyamatot, beindul a kollagén termelődés, a kezelt bőrfelület pedig feszessé válik.

Alkalmazásával jelentős javulás érhető el az arcon, nyak tájékon és a dekoltázson. A mindössze 60 perces terápia részleges eredményei már az első kezelést követően azonnal észrevehetőek, a kezelés teljes végeredménye pedig 180 nap után válik láthatóvá, de a hatása akár több évig is kitart.